Лансираният от Васил Божков преди няколко месеца политически проект - нова

...
Лансираният от Васил Божков преди няколко месеца политически проект - нова
Коментари Харесай

Васил Божков учреди дистанционно Българското лято

Лансираният от Васил Божков преди няколко месеца политически план - нова партия под името " Българското лято " е провел през вчерашния ден първо учредително заседание в София, стана ясно от известие на инициативния комитет на групировката до медиите. Над 60 учредители са се събрали на първото съвещание на Инициативния комитет, а създателят Васил Божков се е присъединил с жива онлайн връзка.

„ Вие сте хората, които не се опасяват. Които знаете и можете. Вие сте бъдещето и сегашното на нацията. Аз ви подкрепям и поддържам с всички сили и благоприятни условия. Трябва да прочистим страната, да махнем хунтата и да изградим новото бъдеще на България дружно. Днес слагаме началото. “, гласи цитираното в съобщениетно обръщение на Божков към присъстващите.

За ръководител на събранието единомислещо е бил избран Борил Соколов, който показал пред присъстващите задачата и правилата на „ Българско лято “.

Според учредителната декларазия на партията „ третата национална злополука е реалност, разделението на управляващите е реплика, демокрацията е фасадна, институциите не работят, съдебната система не раздава правдивост, прокуратурата е превърната в бухалка, върховният ѝ началник не дава отговор пред никого. “  Учредителите на „ Българско лято “ декларират, че посредством основаването на интензивно държавно управление и обединяването на ресурсите на страната и нейните жители е допустимо да бъде осъществен цялостният капацитет на страната.

В основите си партията залага следване на правилата на директната народна власт и господство на закона, уважение към многообразието на обществото във всичките му форми. 

Конкретните цели, задачата и платформата на партията, ще бъдат оповестени на идващото събитие на " Българско лято ", планувано за ноември.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР